Privacy Statement

    

 

 

 

Privacy- en cookieverklaring

Wij gaan zorgvuldig om met privacy en privacygevoelige gegevens binnen de grenzen van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. In deze privacy- en cookieverklaring wordt beschreven hoe REM Eiland de persoonsgegevens van gebruikers van de website verwerkt. Persoonsgegevens zijn gegevens die gebruikt kunnen worden om een individu te identificeren of die aan een individu kunnen worden gekoppeld.

 

Persoonsgegevens

REM Eiland verzamelt persoonsgegevens wanneer je deze via de diensten aan REM Eiland hebt doorgegeven. Bijvoorbeeld door het invullen van het contactformulier. Persoonsgegevens die onder meer door REM Eiland worden verwerkt zijn naam, e-mailadres en telefoonnummer.

Persoonsgegevens worden alléén verstrekt aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met jou, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Doeleinden

REM Eiland gebruikt deze persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden waarvoor je de persoonsgegevens aan REM Eiland hebt verstrekt. Bijvoorbeeld om telefonisch of schriftelijk contact met je op te nemen als je daar om verzoekt. Wanneer je jezelf hebt opgegeven voor een nieuwsbrief, dan zal REM Eiland jouw persoon-gegevens gebruiken om de nieuwsbrief naar je toe te zenden.

 

Kwaliteit en aansprakelijkheid

Wanneer je persoonsgegevens verstrekt aan REM Eiland ben je zelf verantwoordelijk voor de juistheid van deze persoonsgegevens. REM Eiland is niet aansprakelijk voor onjuistheden of gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van door jou verstrekte onjuiste of onvolledige informatie.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar REM Eiland. REM Eiland zal zo snel mogelijk op je verzoek reageren.

 

Beveiliging

REM Eiland neemt de bescherming van je gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te zorgen dat je persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

 

Cookies

Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die bij je op de computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst zodra je gebruik maakt van de website. Via dit tekstbestand worden gegevens opgeslagen of geraadpleegd. Aan de hand van deze gegevens kun je bij een later bezoek worden herkend.

Noodzakelijke cookies

Technisch noodzakelijke cookies. Deze cookies zijn noodzakelijk om de technische werking van onze website, diensten of hulpmiddelen mogelijk te maken.

Functionele cookies

Deze cookies worden gebruikt voor het leveren van functionaliteit om gebruik te kunnen maken van onze website, zoals de mogelijkheid om voorkeursinstellingen op te slaan op de website en andere functionaliteiten, al dan niet binnen de tijdsduur van de betreffende sessie.

Analytische cookies

REM Eiland gebruikt Google Analytics en andere analyse cookies op privacy vriendelijke wijze, om te kunnen analyseren hoe bezoekers onze websites gebruiken. REM Eiland kan bijvoorbeeld zo de gebruiksvriendelijkheid van de website verbeteren. Analytische cookies verzamelen onder andere de volgende gegevens:

  • Het bijhouden van het aantal bezoekers op onze website
  • Het bijhouden van de duur van je bezoek
  • Gegevens over je browser en apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals besturingssysteem en schermgrootte
  • De manier waarop je op onze website terecht bent gekomen, bijvoorbeeld of je op één van onze advertenties hebt geklikt of op een link in een e-mail

 

Contact

Je hebt het recht op inzage, verbetering, aanvulling, verwijdering en afscherming van je persoonsgegevens, overeenkomstig het bepaalde in de Wet bescherming persoonsgegevens.

Indien je van een van deze rechten gebruik wilt maken, of indien je vragen hebt over deze privacyverklaring kun je REM Eiland bereiken via:

E-mail
info@remeiland.com

Schriftelijk

REM Eiland
Haparandadam 45-2
1013 AK Amsterdam

Telefonisch

+31 (0) 20 688 55 01

Aanpassingen privacy- en cookieverklaring

REM Eiland behoudt zich het recht om deze privacyverklaring aan te passen. Elke aanpassing zal op deze pagina bekend gemaakt worden. REM Eiland adviseert je om regelmatig op deze pagina te kijken of er aanpassingen zijn doorgevoerd. De huidige privacyverklaring is bijgewerkt op 8 juni 2018.